изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:07 EET
Тревога! Две млади варненки потънаха вдън земя    
Новини 17-годишно момиче и млада жена от Варна изчезнаха безследно. Двете са обявени за международно издирване, съобщава Дарик.


Ученичката Адрияна Юлиева Цонева е видяна за последно в морската столица няколко дни след началото на учебната година. След 20 септември никой не знае местонахождението й, става ясно от страницата на „Интерпол”.

От 7 юни се губят следите и на Антоанета Рашкова Илиева. Нейната снимка обаче се появява на сайта на международната организация едва в средата на октомври. Антоанета е на 28 години, като липсва информация къде е забелязана за последен път.

„Интерпол” издирва и 16-годишно момиче от варненското село Близнаци. Ромката Малина Димитрова избяга със своя приятел Аладин, за да не бъде продадена момичето за жена на друго момче. Предполага се, че двамата тийнейджъри са заминали за Германия.

В Германия вероятно е и 34-годишната Илияна Банчева, която е майка на четири деца и чиято история Дарик също разказа. Нейните близки подозират, че жената е изведена и работи в чуждата страна като проститутка .
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Тревога! Две млади варненки потънаха вдън земя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди