изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:38 EEST
Сензационни СНИМКИ от истинската гробница на Христос!    
По светаУчени разкриха истинската гробница на Исус Христос, която е погребана под тонове мрамор от векове. Както БЛИЦ съобщи, гробът се намира в Църквата на Божи гроб в стария град Йерусалим и е бил покрит с мраморни плочи от 1555 г. сл. Хр. Археолозите за първи път са отстранили покритието и по този начин са достигнали до оригиналната гробница на Исус, издълбана в скалата, информира bTV.
040 Ерусалим / Jerusalem046 Ерусалим / Jerusalem039 Ерусалим / Jerusalem057 Ерусалим / Jerusalem050 Ерусалим / Jerusalem

Появиха се и сензационни снимки на погребалното ложе на Исус.

Според ранно християнската традиция Христос е погребан в гробница от варовик, издълбана в стената на пещера. Според Библията тялото му е лежало там три дни, след което той е възкръснал. Гробницата е била отворена от три жени, които открили, че останките на Исус са изчезнали.

Новите разкопки на Божи гроб се извършват от международен екип от археолози, които са работили по реставрацията на акропола в Атина и църквата „Св. София” в Истанбул. Проектът е на стойност 4 млн. долара и отчасти е финансиран от кралят на Йордания Абдула II.

Предстои екипът да изследва мястото, на което се смята, че е положено тялото на Христос.




 http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Сензационни СНИМКИ от истинската гробница на Христос! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди