изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:22 EEST
ДОБРИЧ: ДЕЦА ТЕРОРИЗИРАТ КВАРТАЛ С БОМБИЧКИ    
Общество

Всеки ден 3-4 деца /може би 5-7 клас/ около обяд тероризират квартала над училище „П.Р. Славейков”, край магазин „БИЛЛА” с бомбички.



На забележките на гражданите отговарят нагло, че знаят къде живеят, че ще им изпотрошат прозорците и автомобили.  Докато заплашват, правят с личните си телефони снимки на хората, жилищата и автомобилите.

Ситуацията излиза извън контрол и може да има сериозни последствия. Очевидно е, че се нуждае от намеса на органите на реда.  НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ: ДЕЦА ТЕРОРИЗИРАТ КВАРТАЛ С БОМБИЧКИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРИЧ: ДЕЦА ТЕРОРИЗИРАТ КВАРТАЛ С БОМБИЧКИ
Автор: Anonymous да 2016-11-01 @ 19:16 EET
Абе вие мъже в махалата нямате ли? Издебвате един от бандата, научавате кой е тартора и му смъквате кожата от бой. Полови маняци и млади бабаити така се лекуват - със сериозен пердах, за да се стреснат и никога повече да не посягат.
--------------
А тези методи по Макаренко, къде сте тръгнали да им правите забележки. Не става с деца на кулаци, т.е. деца които са задоволени, а бандитстват от скука. Макаренко работи само при бедни изоставени подрастващи, които познават и обратната страна на медала да си бандит - сиреч и теб да те млатят като те набарат в кьошето. А тез пикльовци с купените от мама-тати смартфони, при първия сериозен мариз ще свият платната на платнохода.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди