изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:03 EEST
ДОБРУДЖА 07 ПРИСТИГНА В ХОЛАНДИЯ ЗА МАЧА СИ ОТ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА    
СпортВолейболният шампион на България при мъжете Добруджа 07 пристигна в Холандия за първата среща от Шампионската лига с Абиант Ликургус (Грьонинген). Двубоят е на 2 ноември от 20 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ HD. Реваншът е на 8 ноември в Двореца на културата и спорта във Варна. Победителят ще се класира за следващия кръг на Шампионската лига, а загубилият ще продължи участието си в турнира за Купата на CEV.

По време на полета си към Амстердам цареше настроение сред състезателите на добричкия клуб, които загряха за евромача с важна победа при гостуването си на Арда от вътрешното първенство.
Късно в неделя шампионите от Добруджа 07 записаха втора победа в първенството. Възпитаниците на Миро Живков спечелиха с 3:0 (25:23, 25:18, 25:18) гостуването си на Арда (Кърджали) в последния мач от третия кръг на Суперлигата.
Първият гейм бе равностоен като водачеството често се сменяше. При 23:23 гостите направиха две точки и поведоха в резултата.
Във втория и третия гейм играчите на Мирослав Живков бяха още по-убедителни.
За домакините от Арда това е трета поредна загуба от началото на сезона като тимът от Кърджали все още няма спечелен гейм.
В следващия кръг Добруджа 07 ще играе срещу Миньор в Перник, а Арда гостува на Тетевен Волей.  НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 ПРИСТИГНА В ХОЛАНДИЯ ЗА МАЧА СИ ОТ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди