изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Освободете се от ненужни и натоварващи мисли, гледайте реално на нещата и не се измъчвайте от чуждото безхаберие. Има от какво да сте доволни и следващите дни ще потвърдят налагащата се тенденция.

ТЕЛЕЦ - В пряката си работа ще вложите повече старание, за да приключите навреме започнатото. Подобряване на финансите от трудовата ви заетост, както и от допълнителни доходи, хонорари, наеми или получаване на заеми.

БЛИЗНАЦИ - Имате значителни успехи днес, особено в делови план. Успявате да постигнете резултати, които сте си поставили отдавна за цел. Партньорите ви ще останат доволни от начина, по който действате в определена ситуация.

РАК - В отлична форма сте и денят се очертава като изключително ползотворен. Предстоят ви много ангажименти и е възможно да почувствате голямо пренатоварване.

ЛЪВ - Отношенията в семейството ще ви накарат да планирате предстоящи пътувания. Финансови проблеми ще ви притеснят, но ще отшумят.

ДЕВА - Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви.

ВЕЗНИ - Нуждаете се от допълнителни средства, за да приключите започнат проект и в тази връзка ще търсите съдействие от хора, които по ваша преценка биха могли да ви бъдат полезни.

СКОРПИОН - Романтично то ви настроение ще стане причина изобщо да не ви се занимава с текущите ви ангажименти. Ще получите подкрепа от човека до вас и без да полагате особени усилия ще се чувствате добре.

СТРЕЛЕЦ - Приемете фактите философски и довършете текущите си задачи. Чувствате се в добра физическа форма, но един час във фитнес зала ще ви се отрази чудесно.

КОЗИРОГ - Работите усилено по своя идея, която смятате да осъществите съвсем скоро. Възможно е да ви се наложи да промените тактиката си по определен въпрос и едва ли ще се поколебаете да го сторите.

ВОДОЛЕЙ - Поведението на приятелите ви предизвиква у вас много противоречиви чувства. Все пак мислете позитивно и не позволявайте нещо или някой да развали настроението ви.

РИБИ - Много скоро може да се окажете в трудна ситуация, изпадайки в невъзможност да свършите работа и то не по ваша вина.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди