изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ /ВИДЕО/












ОВЕН - Започнете деня си с онези задачи, които не търпят отлагане. Приключвайки с тях, ще ви остане енергия и за други, не по-малко важни неща, сред които са семейството и личния живот.

ТЕЛЕЦ - Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте.

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

БЛИЗНАЦИ - Разполагайки с необходимата информация, ще подобрите работата си и по-бързо от очакваното ще постигнете краткосрочна цел. Възможностите ви ще се повишат значително.

РАК - В общуването си с колеги ще споделите вижданията си по конкретни служебни въпроси и ще предложите решения за тях. Няма да срещнете съпротивата, която очаквате, ще бъде по-лесно и мирно.

ЛЪВ - Коректното ви отношение в работата и към колегите ви носи предимства, но и много неща не ви удовлетворяват. При договаряне на условията за нов проект защитете интересите си.

ДЕВА - Общуването с позитивно мислещи хора, имащи творчески поглед върху нещата ще ви донесе повече настроение и желание за работа. Доверявайте се на онези, които имат мисъл за бъдещето.



ВЕЗНИ - Ще работите по текущите си задачи, без да отдавате голямо значение на временните неудачи. Като истински професионалисти, ще свършите основното, оставяйки и на подчинените си да се изявят.

СКОРПИОН - Ще приобщите към работата си подобни на вас, интелигентни и находчиви с идеите си хора. Ще успявате в начинанията си, бъдете спокойни и общителни. Пътуванията няма да ви затруднят.

СТРЕЛЕЦ - Наситен с ангажименти ден. Отговорното ви отношение ще ви спечели нови партньори. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Среща ще постави началото на ново съдружие.

КОЗИРОГ - Излъчвате увереност, с която привличате добрите сили и подемът в делата ви ще го усетите съвсем скоро. Повече от всякога желаете по-близко до себе си присъствието на любимия ви човек.

ВОДОЛЕЙ - Очаквана развръзка ще ви направи активни в подготовката на предстоящо събитие. Настъпват добри дни в живота ви, забравете за притесненията си. Почтеността ви е факт.

РИБИ - В работата си ще срещнете разбиране и без затруднения ще приключите задачите си днес. Някои от вас ще получат финансиране на започващ проект, което ще облекчи част от усилията им.






 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди