изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:58 EET
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА    
СпортДобруджа може да стигне до Златен гейм в Шампионската лига

Мъжкият отбор на Добруджа 07 загуби от холандския Абиант Ликъргъс (Грьонинген) с 0:3 (24:26, 23:25, 23:25) в първия мач между двата тима от втория квалификационен мач от Шампионската лига.
Срещата противопостави два равностойни отбора, като крайният резултат можеше и да е на другия полюс, а именно победа с 3:0 за родните представители.  Но, не стана. За съжаление и в трите гейма добруджанци отстъпиха с минимална разлика от две точки. Пречупиха се във важните моменти, дори в третата част не успяха след като водеха с пет точки разлика, 22:17.
Това няма как да не остави горчив привкус и известно разочарование, защото добричлии не успяха за малко и в трите части.  А това боли. Може да се каже, това се получи поради липса на опит и младост, които повлияха във решителните минути. Може да се посочи и домакинския фактор, с тази публика, която даде своята важна подкрепа на холадските волейболисти.
Но не трябва да се търсят оправдания, а напротив трябва още по-голяма мотивация и хъс. Реваншът е на 8 ноември, като мачът ще се играе в Двореца на културата и спорта във Варна. При победа на българските волейболисти с 3:0 или 3:1 ще има Златен гейм, който ще бъде на родна земя. А това е невероятно предимство, защото победителят в този гейм продължава напред.
Видя се, че бяхме равностойни на холандците. Видя се, че Добруджа 07 има потенциал, който тепърва ще бъде развиван в бъдеще и ще носи нови успехи. Остава всички фенове да подкрепят тима в домакинския мач и волейболистите на Миро Живков да стигнат до заветния Злетен гейм. И чудото да се случи. Няма невъзможни неща! НДТ


 


Сходни връзки

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди