изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:31 EET
Спешно набират дарения за онкоболна родилка от Генерал Тошево    
ОбществоВъв фейсбук бе разпространен апел за спешна помощ за събиране на средства, за да се подпомогне лечението на онкоболна бременна жена от Генерал Тошево. В апела се казва:

"Здравейте, искам да помоля всеки, който има възможност да помогне на една бъдеще майка да преодолее коварната болест, а именно рака.
Инка Георгиева е на 23 години от град Генерал Тошево и по време на бременността и откриват рак на гърлото. На бъдещата майка са и направени няколко интервенции, но сега се налага нова такава и химиотерапия. Лечението е доста скъпо и е трудно за всички близки на Ина.
Ако имате желание и възможност да помогнете,в магазин Берьозка (до стара къща,руския магазин) има поставена кутия за дареня.
Благодаря Ви предвасрително!"
"Сквамозен клетъчен карцином, това е диагнозата която Ина разбира когато е в петия месец! Сега е в седми и се налага да извадят бебенцето за да може Ина да се лекува тъй като състоянието и е много влошено! Приятели за лечението на Ина ще са необходими много средства с които тя и семейството и не разполагат! Обявява се спешна кампания МОЛЯ ВИ, НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ, МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ И СПОДЕЛЕТЕ! Нека заедно спасим Ина и нейното бебче!", гласи друг апел в социалната мрежа. 
НДТ

Банкова сметка е:IBAN:BG45BUIN95611000436747
титуляр Ина Георгиева Георгиева.
 


Сходни връзки

Спешно набират дарения за онкоболна родилка от Генерал Тошево | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди