изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:13 EET
ХОРОСКОП ЗА 6 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 6 НОЕМВРИ /ВИДЕО/


ОВЕН – Посланията на деня, свързани със справедливостта и духовната чистота ви помагат да посрещнете предизвикателства и новости от различен характер.

ТЕЛЕЦ - Размишлявайки върху случващото се в живота ви през последните дни, ще си направите изводи и набележите конкретни стъпки за осъществяване на намеренията ви, без това да ви създава излишен стрес.

БЛИЗНАЦИ - Включването ви  в социалния, политически и професионален живот е важно не само за вас, но и за повече хора, от което следва, че мястото ви съвсем не е случайно.

РАК - На работното място, вследствие на налагащите се промени ще възникнат неотложни задачи, чието решаване касае и вас.

ЛЪВ - Деловите занимания на много от вас днес са свързани с професионални проекти и уреждане на интересуващи ги въпроси, касаещи административни, банкови, правни и други държавни институции.

ДЕВА - Насочете вниманието си към хора, от чиито възможности бихте се ползвали занапред, много скоро обстоятелствата ще ви накарат да размишлявате върху това.



ВЕЗНИ - Във връзка с финансови и семейни проблеми по-задълбочено ще търсите решения за тях, друга работа или допълнителна заетост, подпомагаща бюджета им.

СКОРПИОН - Днес е ден на справедливостта и духовното пречистване, и дано това ви помогне без затруднения да следвате програмата си. Премислените ви действия ще ви срещнат с подходящите хора, от което ще последват полезни за общата ви работа развития.

СТРЕЛЕЦ - В изявите си днес не демонстрирайте показност, защото може да загубите. Използвайте популярността си за добри каузи и това ще ви прави доволни от работата и себе си.

КОЗИРОГ - Практичната ви насоченост ще се прояви в много посоки и по всякакъв начин ще извличате полза от случващото се покрай вас,  най-вече от познанствата си с влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ - Доверете се на творческите си усещания и следвайте вдъхновението си, защото и в това направление ви очакват успехи.

РИБИ - Творческото въображение, което ви владее сега, ще оказва положително въздействие върху работата, настроението и връзките ви с околния свят.







 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди