изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:21 EEST
Космата гадателка предсказа кой ще стане президент на САЩ    
Любопитно Маймуна пророк предрече победа на кандидата на републиканците за изборите за президент на САЩ Доналд Тръмп, предаде АФП, цитирана от Монитор. Косматата 5-годишна гадателка обитава парк в китайската провинция Хънан и по-рано тази година предсказа триумфа на Португалия на Европейското първенство по футбол.

Ако се вярва на гледачите й, маймуната на име Геда притежава "дадени свише способности". Тя вече ги е демонстрирала през юли, когато два дни преди финала на Евро 2016 е познала бъдещия шампион. Предсказанието си за изхода от финалната среща между Португалия и Франция Геда е направила с банани. Тогава ясновидката решително е избрала плода, поставен върху португалското знаме, пренебрегвайки банана, сложен върху флага на Франция. Сега Геда е трябвало да гадае, като са и поставени картонени фигури в естествен ръст на Тръмп и опонентката му от Демократическата партия Хилари Клинтън.

Гадателката, без много да му мисли, е увиснала на шията на картонения Тръмп, дарявайки го с целувка по устните. Маймуната в Китай е своеобразна наследница на октопода Паул, който през лятото на 2010 г. от аквариум в Германия прогнозира резултатите от срещите от Световното първенство по футбол. За съжаление на почитателите му главоногото мекотело с гадателски способности се спомина през октомври същата година. Въпреки гаданията обаче кандидатът за президент на демократите Клинтън има преднина от пет процентни пункта пред Тръмп според най-новото проучване на "Вашингтон пост" и Ей Би Си, публикувано в неделя сутринта.

Според проучването Клинтън получава 48 процента подкрепа, а Тръмп - 43 процента. При предишното проучване, чиито резултати бяха съобщени в петък, Клинтън имаше подкрепа от 47 на сто, а Тръмп - от 44 процента.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Космата гадателка предсказа кой ще стане президент на САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди