изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:11 EEST
Картите таро, съответстващи на всяка зодия    
Хороскоп

За всеки зодиакален знак отговаря определена карта таро. Всяка една от картите съответства на звездите, луната и планетите в зодиака. Открийте коя е вашата карта.












Овен
Ако сте родени под знака на Овен, вашата таро карта е Императора. Тази карта представлява лоялността на вашия знак и способността ви да подкрепяте близките и приятелите ви в трудни моменти.
Използвайте кралската фигура на вашето таро, за да постигнете авторитет и за реализирането на вашите цели. Фигурата на Императора винаги се свързва с новото начало, ентусиазма, вярата в себе си, силата и самостоятелността.

Телец
За родените под знака на Телец, картата е Жреца. Символът на този образ е мъдростта, опитът, дълбоките прозрения, разкриващи важни житейски уроци. Тук се обединяват духовното и светското.

Близнаци
Близнаците се характеризират със своята двойствена природа. Тяхната таро карта е Любовници.
Тя е свързана с човешките взаимоотношения, комуникация и сближаване, решаващите избори за любовниците в живота, но и противоречиви чувства. Тази карта е свързана и с природата на Близнаците, които винаги търсят човек, с когото могат да споделят своите идеи, фантазии.

Рак
Уважаеми Раци, вашата карта е Колесницата, която символизира победата, възможност за пътуване, триумфа, успеха, противоположните емоции, но и диктаторския подход. Чрез движението се започва и процес на самонаблюдение, медитация, познание за себе си, а с това и отваряне на духовни дълбочини.
Картата ви дава възможността да използвате вашата силно развита интуиция, за да спечели състезанието.

Лъв
Картата таро на родените под знака на Лъва е Силата. Тя представлява вашата физическа и емоционална сила. Вие сте благословени с много смелост, която ви помага да преодолеете голяма част от трудностите. Негативните страни на картата са гняв и ревност. Опитайте се да насочите енергията си в положителна посока, за да имате повече баланс и жизнена сила.

Дева
За Девите картата таро е тази на Отшелника. Символът на тази карта е човек, който често трябва да си напомня, че е необходимо да се съсредоточи върху целите в живота. Образ, уморен от външния свят, който често се оттегля, за да изследва тайните на своя вътрешен свят.
Характерно за Девите е, че първо проучват, а след това влизат в действие. В състояние са да достигнат до съвършен баланс само чрез уединение, точно като образа на Отшелника.



Везни
Знакът на зодията символизира справедливост, точно като таро картата на този знак. Често се налага да поставяте на везната вашите желания срещу вашите нужди. За да постигнете справедлив изход, трябва да поставите вашите емоции настрана.
Таро картата на Справедливостта ви носи и баланс в дипломацията. При нея няма нищо, което е твърде много или твърде малко.

Скорпион
Скорпиони, вашата карта е тази на Смъртта. Вие често се опитвате да смените кожата си и се стремите да освободите духа си, прераждайки се. Картата на смъртта символизира обновяването и възстановяването, постепенната промяна, което ви прави мистериозни за хората. Но знайте, че без промяна няма как да има движение напред.

Стрелец
Картата Умереност принадлежи на Стрелците. Тя символизира духовното пречистване, намиране на баланс, постоянно криволичещ поток, чувство за намиране на златната среда. Таро картата ви подсказва да използвате вашата творческа сила и себеизява, за да постигнете успехи. Картата е като малък пъзел, който ви показва как да наредите живота си.

Козирог
Дяволът! Тази е таро картата на родените под знака на Козирог. Тя символизира изкушението на материалния свят, оковите на ненаситните нужди. Важно е да излезете от полето на сковаността, ако искате да достигнете до върха. Необходими са ви знания и духовна трансформация.

Водолей
Таро картата на Водолеите е Звездата, която се фокусира върху желанията на сърцето и оптимизма. Тя символизира чистотата, добрите намерения, вярата, красотата, вдъхновението. Това е карта, противоположна на тази на Дявола. Дава ви възможността с лекота да постигате успехи, да развивате вашите възможности и да израстете на духовно ниво.

Риби
За вас, уважаеми Риби, отговаря картата на Луната. Вие сте създание на непрекъснато променящите се настроения. Справяте се най-добре, когато сте настроени към цикъла на природата. Вашата таро карта символизира дълбока интуиция, талант, но и склонност към лутане. Внимавайте, защото лунната светлина показва нещата не такива, каквито са и може да породи страхове, скрити и опасни желания.

http://www.clubastrology.net
 


Сходни връзки

Картите таро, съответстващи на всяка зодия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди