изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:46 EET
КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ: ПОЛИТИЧЕСКАТА МИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ Е ДБГ    
Политика „Спекулациите и приказки от рода „една жена ми каза“ ме задължават да заявя, че мисленето ми е дясно, политическата ми принадлежност е ДБГ, а основната ми задача е да направя най-доброто за Добрич”, написа във фейсбук кметът на Добрич Йордан Йорданов. Изявлението му идва след като през последните седмици в общественото пространство се появиха твърдения, че кметът сменя партийната си принадлежност. Това се случи, след като Йорданов се появи в читалището в Балчик по време на предизборна среща, в която участва зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, а по-късно прие в кабинета си и кандидат-президент.

„През изминалата една година моите усилия и действия са насочени към реализиране на важните за града ни цели. Да, провеждам много разговори, срещам се с министри от кабинета на министър-председателя и вярвам, че получената от тях подкрепа е важна за Добрич. Всичко, което имам да кажа, включително и конкретни политически въпроси ще изговоря сам, както винаги директно”, написа още Йордан Йорданов.
НДТ


 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ЙОРДАН ЙОРДАНОВ: ПОЛИТИЧЕСКАТА МИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ Е ДБГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди