изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:15 EEST
Полицията във Велико Търново разкри отвличане за откуп    
Ред и сигурност Дръзко отвличане с искане на рекордно висок откуп разкри полицията във Велико Търново. 19-годишен младеж от Горна Оряховица е бил похитен, а от родителите му е поискана сумата от 200 000 евро. След намесата на полицията, момчето е открито и освободено. Задържани са четирима от извършителите, петият от групата се издирва.

На 27 октомври бащата на момчето се обадил в полицията, че синът му е отвлечен, а похитителите, казали, че ако иска да го види жив трябва да плати откуп от 200 000 евро. Полицейската акция започнала веднага на територията на цялата област.

Похитителите се разколебали, тъй като автомобилът им се повредил и научили, че полицията издирва отвлечения. Те изоставили момчето, пребито и малтретирано, в центъра на село Хотница, където по-късно е намерено от полицаите. По негови показания, в рамките на няколко дни, са задържани извършителите - мъже на възраст между 24 и 36 години от Плевен, Тетевен и Стамболово.

По непотвърдена информация семейството на младежа живее в горнооряховския квартал „Калтинец" известния като „Меката" на телефонните измами. От полицията уточниха, че похитителите предположили, че бащата разполага с повече средства и са решили да изкарат бързи пари.

http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Полицията във Велико Търново разкри отвличане за откуп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди