изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:19 EEST
ЕНЕРГО ПРО ОСТАВИ БЕЗ ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕ ГОЛЯМ КВАРТАЛ В ДОБРИЧ    
НовиниС насмешка в почивния съботен ден хората от квартала между улиците "Отец Паисий", "Генерал Гурко", около магазин "Кауфланд" ни съобщават, че небългарската фирма "Енерго Про" ги е оставила без електрозахранване вече два часа. С подигравка ни не обадиха млади семейства дали това не е предизборна агитация, като напомниха, че е работа на управляващите да се намесят в дейността на фирмата.


Хората си изплакаха и традиционните коментари, че ако те не си платят сметките, следва изключване на електрозахранването, а от Енерго Про не поемат загубите, унижението, затрудненията, които им причиняват. Изключително негативни са и коментарите, че от фирмата непрекъснато искат увеличаване на цените на електрическия ток, а в същото време непрекъснато спада качеството на обслужване и сигурността. От фирмата имало дежурното извинение, че се отстранява авария.
Какво ще правим, когато завали сняг и температурите паднат - питат клиентите на чуждоземната фирма, която обвиняват, че взема огромни печалби и ги инвестира извън България, както и за високи заплати на висшите си служители.
Къде е истината, само един Бог знае, жалват се добричлии.

 


Сходни връзки

ЕНЕРГО ПРО ОСТАВИ БЕЗ ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕ ГОЛЯМ КВАРТАЛ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди