изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:32 EET
Първи международни реакции за балотажа в България    
КоментариБългария избира президент. Името на новия държавен глава ще стане ясно в резултат на балотаж. Световните медии вече излязоха с първи коментари за вота. Според средствата за масова информация страната прави поредният избори между Изтока и Запада.

„Гардиън”: Проруски кандидат-президент върви към победата в България
Гласоподавателите в България може да допринесат за разширяването на влиянието на Русия в Европа и да нанесат удар по ЕС. Очаква се българите да изберат приятелски настроеният към Русия бивш командващ от ВВС за президент на балотажа, подготвяйки сцената за месеци на политическа несигурност в страната-членка на ЕС.

В България антимигрантските и промосковски послания на Румен Радев допаднаха на българските избиратели, които са обезсърчени от членството в ЕС. „Хората обаче са притеснени какви наистина са неговите цели, защото той отправя противоречиви послания. Радев е по-мек спрямо Русия, най-малкото, за да се понрави на русофилския сегмент от електората, въпреки това той е на 100% за НАТО”, коментира западен дипломат от София пред Ройтерс.
Вести ру: Живот с ЕС или независимост: България избира президент и бъдеще
В България протича втори тур на президентските избори. За поста се борят кандидатите на ГЕРБ и кандидатът на социалистите – Цецка Цачева и Румен Радев. Цачева възнамерява да води страна по проевропейски курс. Докато Радев зае неутрална позиция, заявявайки, че избира пътя на независимостта.
Евронюз: Изток или Запад? България избира президент
България избира президент. Името на новия държавен глава ще стане ясно в резултат на балотаж. За фаворит се смята генерал Румен Радев, известен със своите проруски възгледи. Радев говори за прагматичен подход в отношенията с Москва на фона на разочарованието, което изпитват много българи след почти 10 години живот в състава на ЕС.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Първи международни реакции за балотажа в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди