изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:28 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.11.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  14.11.2016


На 11 ноември, около 07:40 часа в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от В.Х. (38 г.) от с. Вранино, обл. Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 11 ноември, около 22:40 часа в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,26 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан  В.В. (40 г.) от град Нови Пазар. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 1 ноември, около 17:30 часа  при обход в с. Плачи Дол, обл. Добрич е констатирано неправомерно присъединяване към електро преносната мрежа на частен дом, обитаван от К.Р. (21 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 12 ноември, около 19:55 часа се тъжи 83 – годишна жена от с. Житница, обл. Добрич. По данни на тъжителя, около 18:30 часа е получила обаждане на домашния си телефон от мъж, представящ се за внука й. Чрез въвеждане в заблуждение същия заявява, че е необходима сумата от 2 000 лева за закупуване на радиатори. Малко по-късно жената предава сумата от 750 лева и златна монета на непознат мъж пред жилището си. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 12 ноември, около 19:00 час е получено съобщение за възникнало ПТП в град Балчик. На място е установено, че водач на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация при движение е заслепен от спрял в насрещното платно лек автомобил. При опит да избегне удара в другото МПС водача навлиза в банкета и блъска слезлия водач на спрялото МПС. Вследствие на инцидента е пострадал Д.Ю. (46 г.) от град Балчик, който е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на лява и дясна подбедрица, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 13 ноември, около 09:30 часа в с. Оброчище, обл. Добрич служители на РУ МВР Албена и служители РДГ Варна установяват Г.Ц. (63 г.) в момент на транспортиране на 3м3 дърва за огрев, без редовно писмено позволение.  По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 1 пожар с нанесени материални щети и два пожара без материални загуби. Спасителните екипи са оказали 24 технически помощи за премахване на паднали дървета вследствие на метереологичните условия.

 

14.11.2016 г.                                                                    ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.11.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди