изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:18 EEST
ПОЧТИ 100 000 ЕВРО СА НУЖНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ИЛКО В ГЕРМАНИЯ    
ОбществоСлед две години ходене по мъките и в чакане да ни одобрят за някоя клиника за лечение, най-накрая Илко получи своя шанс. Това съобщи Таня Желева - майка на Илко Панайотов от Добрич, който страда от будна кома. Младият мъж е одобрен за лечение в клиника в Бон, Германия. Илко ще бъде на лечение там за три месеца. "Това е голям шанс за Илко, защото тук тъпчем на едно място и от никъде нищо - сподели за НДТ майката.


- Никой в тази държава не полага грижи за такива пациенти, никой не иска да се занимава с него, когато чуят будна кома всеки се плаши. Не ни искат в нито едно лечебно заведение". Таня Желева разказва, че Илко може веднага да постъпи в клиниката, но семейството не разполага с необходимата сума - 99 600 евро. "Знам че ще е трудно да съберем толкова много парички, но аз няма да се откажа, аз съм майка и съм длъжна да опитам, да опитаме заедно!" - категорична е жената. Тя сподели, че голям кураж й дават Дарин Тодоров и майка му Даниела, които са минали по този път и продължават да се борят. "Все от някъде трябва да започнем и този момент дойде. Да дадем шанс на един млад човек да се върне към нормалния  си начин на живот. Той го заслужава! Нека всички заедно да го подкрепим и да му помогнем да замине за лечение!", призова Таня Желева. От страниците на НДТ тя благодари от сърце на всички, които не спират да ги подкрепят и вярват силно в сина й.
Илко Панайотов е здрав, силен мъж, висок 1.95 м. На 31 юли 2014 година обаче претърпява пътно-транспортно произшествие по пътя между Добрич и Силистра. Откаран е по спешност в болницата в Силистра, която е по-близко, и е приет веднага в Отделението по реанимация. Младият мъж е с тежка черепно-мозъчна травма и изпада в кома. В това състояние е близо 50 дни. След едномесечен престой в Силистра е транспортиран до болницата в Добрич и приет в Отделението по реанимация, където престоят му трае още два месеца. В МБАЛ в Добрич излиза от кома, но остава в будна такава.
Дарителска сметка:
IBAN: BG85RZBB91551006555029
BIC: RZBBBGSF
Титуляр:
ILKO RADOMIROV PANAYOTOV
или Pay-Pal: tanita40@abv.bg
 


Сходни връзки

ПОЧТИ 100 000 ЕВРО СА НУЖНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ИЛКО В ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди