изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:05 EEST
112 НОВИНИ    
Ред и сигурност38-ГОДИШЕН водач с инициали В. Х. от каварненското село Вранино е установен да управлява без книжка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. На 11 ноември около 7.40 часа в Каварна е спрян лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът В. Х. а е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

С 2.26 ПРОМИЛА алкохол е заловен да управлява 40-годишен мъж от Нови Пазар с инициали В. В. На 11 ноември около 22.40 часа в Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация. Алкохолът е установен с техническо средство. В. В. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
НЕПРАВОМЕРНО присъединяване на електропреносната мрежа е установено в частен дом в добричкото село Плачи дол, обитаван от 21-годишния К. Р. Кражбата на ток е констатирана на 1 ноември около 17.30 часа при обход в селото. По случая е образувано бързо полицейско производство.
НА 13 НОЕМВРИ около 9.30 часа в балчишкото село  Оброчище служители на РУ на МВР в и на РДГ-Варна, установяват Г. Ц. /63/ в момент на транспортиране на три кубика дърва за огрев, без редовно писмено позволение.  По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ на МВР в Албена. НДТ


 


Сходни връзки

112 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди