изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:28 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


  • РОЖДЕН ДЕН празнува днес директорът на ДГ №20 "Радост" Валентина Господинова. Екипът на По-добрият вестник я поздравява от сърце с личния й празник и й пожелава много здраве, сбъднати мечти и късмет!
  • ВСЯКА храна може да тонизира тялото, стига да е качествена, смята красивата ни лекоатлетка Ивет Лалова.  Тя набляга на здравословните храни и напълно избягва джънк фуд, пише "24 часа". Спортистката се храни здравословно всеки ден, не само заради професията си, но и защото така тялото й се чувства по-добре. Ивет добавя към храната и напитките си джинджифил, който съдържа протеини, витамини, калций, магнезий, фосфор и цинк. Комбинацията от всичко това повишава имунитета и предпазва от редица заболявания.
  • ПОЛИ ГЕНОВА е вторият треньор в "Гласът на България". Тя ще заеме мястото си на въртящия се стол до Влади Ампов. В момента Поли и Графа работят съвместно и по ново парче, чиито снимки приключиха днес, преди заминаването на певицата за Малта. Генова ще пее на "Детската Евровизия" след блестящото си представяне като водеща на форума през 2015 г.

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.60 секунди