изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:56 EEST
ПРИЕМ НА ГРАЖДАНИ В ПРОКУРАТУРАТА    
Ред и сигурностСчитано от 14 ноември приемът на граждани в прокуратурата се осъществява съгласно „Правилата за прием на граждани“. Административните ръководители на прокуратурите от Добричка област или определени от тях заместници приемат граждани по утвърден от тях график, с приемни дни и часове.

Графиците с приемните дни и часове се определят от съответните административни ръководители и се оповестява в началото на всяко шестмесечие на интернет сайта на ПРБ - www.prb.bg и на Окръжна прокуратура – Добрич -  www.prb.bg/bg/opdobrich/, раздел „Прием на граждани“, както и пред помещението на приемната. Приемът се осъществява от административните ръководители на районните прокуратури поне два пъти месечно, по график, с приемни дни и часове.  Приемът от административния ръководител на Окръжна прокуратура – Добрич се осъществява веднъж месечно по график, с приемни дни и часове.
Административният ръководител на Окръжна прокуратура – Добрич или неговият заместник приема граждани в изнесени приемни по седалището на всяка от районните прокуратури от Добричка област веднъж на два месеца, по график с приемни дни и часове.
Административният ръководител на Апелативна прокуратура – Варна или негов заместник приема граждани в изнесена приемна в Окръжна прокуратура - Добрич веднъж на три месеца по график, с приемни дни и часове.  НДТ


 


Сходни връзки

ПРИЕМ НА ГРАЖДАНИ В ПРОКУРАТУРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди