изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:21 EET
ОБЩИНА ГЕН. ТОШЕВО С ИНИЦИАТИВИ В ПОДКРЕПА НА ИНА    
НовиниВодено от принципите за взаимопомощ и солидарност, ръководството на Община Генерал Тошево застава зад благородната кауза „Да помогнем на Ина”, съобщиха от кметството. От там призовават всеки, който има желание и възможност, да се присъедини, като внесе средства по откритата дарителска сметка. В подкрепа на дарителската акция на 5 декември в Генерал Тошево е организиран благотворителен концерт, както и кулинарна изложба.


Ина Георгиева е на 23 години. В петия месец на бременността й откриват рак на ларинкса. Заради хормона на растежа ракът се е развил много бързо и е образувал множество метастази. На 23 септември на младата жена е извършена операция за отстраняване на тумора. По-късно са приложени и други интервенции. Досега обаче не е прилагана химиотерапия заради бременността. След раждането на своята дъщеря Дара в началото на ноември Ина вече има възможност да започне специализирано лечение в Турция, за което са нужни 100 хиляди лева. Те обаче са непосилни за семейството на Ина, което вече е дало над 100 хиляди лева за лечението й досега.

Желаещите да се включат с дарения могат да направят това на банкова сметка:
IBAN: BG45BUIN95611000436747
титуляр Ина Георгиева Георгиева


 


Сходни връзки

ОБЩИНА ГЕН. ТОШЕВО С ИНИЦИАТИВИ В ПОДКРЕПА НА ИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди