изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:04 EET
ХОРОСКОП ЗА 23 НОЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 23 НОЕМВРИ /ВИДЕО/




ОВЕН - Не допускайте поради професионалната си заетост да пропуснете или омаловажите личен въпрос. Ще намерите бързо решението му, ако макар и за кратко се освободите от рутината и се вслушате в гласа на сърцето си.

ТЕЛЕЦ - Наред с рутинните занимания ще включите в програмата си и разработка на нови задачи и проекти, които ще ви обнадеждят и мотивират.

БЛИЗНАЦИ - Живейте освободено и не се натоварвайте с тревожни мисли. Ако освободите съзнанието си от тях, ще ви се отдава по-лесно да намирате интересуващите ви отговори.

РАК - Енергетиката на деня ще толерира активността ви на работното място или в друга организация, правейки успешни нововъведенията или променяйки установения ред.

ЛЪВ - Ще посрещнете утрото обнадеждени и с нагласата да свършите всичко, което планирате. Денят е подходящ за проучване, реклама, нововъведения, за промени и общуване.

ДЕВА - С изградени позиции по всички интересуващи ви въпроси, ще следвате програмата си, без да се поддавате на чужди внушения и настроения.

ВЕЗНИ - Ще се съобразяват с решенията ви, за това грешки не бива да има. И в същото време енергиите ще създават условия за пълноценно общуване не само навън, но и в семейството.

СКОРПИОН - Ще бъде чудесно, ако се възползвате от създалите се обстоятелства, за да направите нещо повече за себе си, заради което никой няма да ви упрекне.

СТРЕЛЕЦ Ще бъде чудесно, ако се възползвате от създалите се обстоятелства, за да направите нещо повече за себе си, заради което никой няма да ви упрекне.

КОЗИРОГ - Освободете съзнанието си от притеснения и ще се почувствате прекрасно сред хора, които събуждат творческата ви мисъл и стимулират желанието ви да се развивате.

ВОДОЛЕЙ - Направете съпричастни в делата си хората, които безкористно ви предлагат подкрепата си и ще напредвате по-бързо в реализацията им.

РИБИ - Събудени чувства ще ви подтикнат да потърсите отново връзка с човек от миналото си, но помислете, защото трябва да промените нещо в себе си, за да не го загубите отново.




 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 НОЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди