изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:24 EEST
ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ОУ "СТ. КАРАДЖА"    
ОбразованиеЗа поредна година през месец ноември се организират дни на отворените врати в ОУ „Стефан Караджа“ в Добрич за бъдещите ученици, съобщи за НДТ директорът Анжела Панчева. Децата ще се потопят в училищната атмосфера, ще се убедят, че училището не е страшно, а много забавно и приятно. За тяхното весело и интересно пребиваване ще се погрижат учителите от бъдещия екип на първокласниците – Елисавета Ботева и Тодорка Коева, подпомогнати от ученици и учители.

Ще бъдат демонстрирани нови образователни технологии, родителите ще разгледат материалната база на училището и ще имат възможност да се запознаят с педагозите.

В сградата на ОУ „Стефан Караджа“ функционира и целодневна подготвителна група, в която са създадени всички удобства за учебни занимания и пълноценен отдих в специално обновено спално помещение. Подготвителната група осигурява плавен преход на най-малките към изискванията на обучението в първи клас и прави този преход по-мек и по-малко стресиращ за децата и техните родители.
Дните на отворените врати в ОУ "Ст. Караджа" започнаха вчера и ще продължат до петък. НДТ


 


Сходни връзки

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ОУ "СТ. КАРАДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди