изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:47 EEST
ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ ЗАДЪРЖАХА 11,6 КУБ. М ДЪРВА ЗА ОГРЕВ И 4 КАРУЦИ    
Ред и сигурност20 акта и 15 констативни протокола са съставени през изминалата седмица в обхвата на Североизточно държавно предприятие. Горските стражари са задържали общо 11,6 куб. м дърва за огрев и 4 каруци. В периода от 14 до 21 ноември мобилните екипи към горските и ловни стопанства на територията на четирите области: Варна, Добрич, Търговище и Шумен, са извършили 867 проверки. Инспектирани са 208 обекта за добив на дървесина, 255 превозни средства, 321 ловци, 77 физически лица и др.


Два акта и един констативен протокол са съставили горските стражари на територията на ДГС „Варна”. Задържани са 2 куб. м незаконно добита дървесина и една каруца. 
В резултат от проверките, предприети от ДГС „Търговище”, са задържани 1,9 куб. м дърва за огрев и две каруци. Съставени са два акта за нарушения по Закона за горите.
За незаконната сеч на 1,5 куб. м дърва за огрев служители на ДГС „Генерал Тошево” са съставили два акта и седем констативни протокола. На територията на стопанството през изминалата седмица е задържана и една каруца.
Служители на ДЛС „Балчик” са разкрили 6,2 куб. м незаконно добита дървесина, за които са съставени два акта. 
Шест акта и три констативни протокола отчете ДГС „Суворово”. След извършените през миналата седмица проверки горските стражари към ДГС „Омуртаг” са написали два акта и един констативен протокол. Два констативни протокола по Закона за горите са съставили служители на ДГС „Добрич”, а един – на ДГС „Шумен”.     НДТ
 


Сходни връзки

ГОРСКИТЕ СТРАЖАРИ ЗАДЪРЖАХА 11,6 КУБ. М ДЪРВА ЗА ОГРЕВ И 4 КАРУЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди