изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:25 EEST
ПАЗИ, БОЖЕ, БЪЛГАРИЯ ОТ МИНИСТЪР НЕНЧЕВ    
Коментари Гледам по bTV недоносения ни вонен министър Ненчев от РБ, който има съществен принос за изборния карамбол, при който ГЕРБ изгуби президентския пост. Ненчев се изпоти да обвинява прокуратурата в проруско политическо влияние относно обвиненията срещу него за извършени престъпления по служба. Ако си спомняте, този министър бе назначил проститутка в политическия си кабинет и учеше служителите си на изкуството как сексуално да атакуват жените в министерството.

И отново противопостави България на Русия и поучи българския народ да го разбере, че трябва да бъде срещу Русия. Имам чувството, че в този момент Ненчев прилича все повече на Пинокио с дълъг дървен нос, който не може да помирише новото ястие, което готвят вече две големи натовски държави. Едната е САЩ с новия си президент Тръмп, а втората е Франция - със задаващия се нов президент, също републиканец - Фийон. И двамата искат подобряване на отношенията с Русия и отхвърлят досегашния сценарий на тройката Обама-Клинтън-Сорос и на техните изпълнители Меркел-Оланд и т.н. до България. Натовското джудже Ненчев дори не следи еволюцията в изявленията на генералния секретар на НАТО Столтенберг относно възможностите за връщане на партньорството с Русия за един по-мирен свят. Данъкоядецът ни Ненчев дори не подозира, че мнозинството българи въобще не се интересуват от оправданията му за извършените престъпления, нито от коментарите му колко проруски или колко антируски е настроен главният прокурор Цацаров, а най-вече ще получи ли заслуженото за извършените престъпления /ако бъдат неоспоримо доказани/ и ще попадне ли зад решетките, където според досегашните обвинения му е мястото.

Всъщност, не бих бил изненадан ако видя коментирания от медии като министър на оргиите Николай Ненчев начело на предизборните листи на БЗНС или като мажоритарен кандидат на Реформаторския блок, защо не и в Добричка област - все пак тук земеделието е знаково за България, а и тук е и емблематичен погромът на военното ни летище, едно от най-големите в страната по време на управлението на БКП и БЗНС.
Такъв е животът!
Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

ПАЗИ, БОЖЕ, БЪЛГАРИЯ ОТ МИНИСТЪР НЕНЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди