изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:21 EET
Областният управител участва в заседание на Комитета за наблюдение на ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“    
НовиниДнес, 28 ноември 2016 г., Областният управител Детелина Николова участва в 6-ото заседание на Комитета за наблюдение на ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 г.

         Работната среща се провежда в столицата в резиденция „Бояна“ в рамките на два дни. Акцент в работата на участниците в заседанието през първия ден е Оперативна програма „Транспорт“ 2007-2013 г. Днес ще бъдат представени статусът на изпълнение на ОП „Транспорт“ 2007-2013 г., проекти по програмата, които са в изпълнение през настоящата 2016 г. от Национална компания „Железопътна инфраструктура“ и Агенция „Пътна инфраструктура“. Членовете на Комитета за наблюдение на ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“ ще се запознаят с резултатите по избора на неправителствени организации в Комитета.

         Утре, 29 ноември 2016 г., работата ще продължи с акцент върху ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 г. Ще се разгледа статусът на изпълнение на Оперативната програма и ще бъде одобрена Индикативната програма за предстоящата 2017 г. В рамките на заседанието ще се представят дейностите по публичност на Оперативната програма и ще се одобри Годишен план на действие за информация и комуникация. Участниците в заседанието ще се запознаят с проекти на бенефициентите – Национална компания „Железопътна инфраструктура“, Агенция „Пътна инфраструктура“, Държавно предприятие, „Пристанищна инфраструктура“, „Морска администрация“ и други.


Областна администрация Добрич

 


Сходни връзки

Областният управител участва в заседание на Комитета за наблюдение на ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди