изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:10 EEST
WAND17: Най-малко трима са оцелелите от самолетната катастрофа в Колумбия    
По света Богота. Кметът колумбийска община в близост до град Меделин, край който се разби самолет с 81 души на борда, съобщи, че най-малко трима пътници са спасени живи, предава телевизия WAND17.

Той добавя, че е възможно да има и още оцелели, но достъпът до мястото на трагедията е затруднен.
Същевременно бразилският отбор „Чапекоензе“, чиито играчи се намираха на авариралата машина, разпространи изявление: „Нека Господ придружава нашите спортисти, официални лица, журналисти и други гости, пътували с нашата делегация“.
Чартърният самолет се разби по пътя към международното летище в Меделин. http://www.focus-news.net

Бившият играч на ЦСКА Фелипе Машадо е бил на борда на падналия самолет в Колумбия. 32-годишният защитник е част от Чапекоенсе от този сезон и е пътувал с тима за финала за „Копа Судамерикана“ срещу Атлетико Насисионал в Меделин. Все още има шансове да има оцелели при катастрофата, която стана рано тази сутрин на заход към летището.

Чартърният полет със 72 души на борда и 9-членен екипаж се разби в планинска местност малко преди да кацне в Меделин. Предполагаемата причина за падането на самолета е свършване на горивото. Заради тeжкия терен спасителните операции са затруднени. Местните медии съобщават за шестима намерени оцелели.

Фелипе Машадо стана шампион и спечели Суперкупата на България с ЦСКА през 2008 година. Той игра в отбора от 2007 до 2009 година, като записа 37 мача и отбеляза 2 гола. Едното попадение е срещу Левски на 2 декември 2007-а, когато матира Георги Петков и донесе успеха на армейците. http://прес.bg

 


Сходни връзки

WAND17: Най-малко трима са оцелелите от самолетната катастрофа в Колумбия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди