изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:44 EEST
ТОМАС БАХ СЕ НАДЯВА, ЧЕ ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В ТОКИО ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ    
СпортПрезидентът на Международния олимпийски комитет (МОК) Томас Бах очаква Олимпийските игри през 2020-а година в Токио да бъдат най-иновативните в историята, заяви самият той във видеообръщение преди брифинг по темата в японската столица.

"Ние се надяваме, че Токио ще успее да проведе най-иновативните игри в историята, заяви Томас Бах. Президентът на МОК изрази надежда, че в близките три дни участниците в брифинга там ще успеят да направят такъв обмен на опит, идеи, които ще помогнат не само за отличното провеждане на Олимпиада 2020, но и на Игрите 4 години след това. Това е шанс и за хората, които правиха състезанията в Рио това лято да споделят опита си.
Президентът на Организационния комитет на Токио'2020 Есиро Мори от своя страна обеща, че японската държава ще направи всичко възможно, за да преминат по най-успешния възможен начин състезанията след 4 години.
"Спортът притежава сила, която е способна да промени бъдещето. Ние ще се постараем на направим всичко, за да предадем достойно щафетата на Олимпиадата, отбеляза още той. В духа на иновациите губернаторката на Токио Юрико Коике обяви, че японската столица стриктно се придържа към политиката на 3 R в екологията- повторна употреба, редуциране, рециклиране (Reuse, Reduce, Recycle). Така е и в подготовката на града за олимпиадата. Тя гарантира, че строителните материали със сигурност ще бъдат използвани още един път след края на спортното събитие. НДТ
 


Сходни връзки

ТОМАС БАХ СЕ НАДЯВА, ЧЕ ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ В ТОКИО ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди