изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:41 EET
БИЛГИН ЯКУБОВ СТАВА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НПСД    
ПолитикаНародната партия "Свобода и достойнство" има ново ръководство и организационни промени след Първия редовен конгрес на партията. Това съобщи новоизбраният председател и заместник-министър на отбраната в оставка Орхан Исмаилов на пресконференция в БТА.

Той посочи, че на първото заседание на Изпълнителния политически съвет /ИСП/, което ще се състои на 7 декември, ще предложи Касим Дал и Корман Исмаилов за заместник-председатели, а Билгин Якубов от Добрич - за новосъздадената длъжност генерален секретар. Сред останалите членове на ИПС са Николина Даскалова, Кемал Тинев, Кристиян Йончев и Тихомир Пейчев.
Нашата партия ще продължи да бъде център-дясно в политическото пространство - оставаме в дясното пространство и там ще търсим реализация на нашите идеи, каза Орхан Исмаилов. Сред приоритетите на партията е воденето на политика, която искат членовете й. Исмаилов отбеляза, че на вчерашния конгрес членовете, делегатите и симпатизантите на НПСД са попълвали анкети с въпроси за бъдещата политика на партията. След обработката на тези анкети ние ще се съобразим изцяло с тяхната воля, която ще стане решение на партията, посочи той.
Ще бъде създадена Комисия по коалиционна политика към ИПС, ще бъдат изграждани структури по места и ще се създаде практика за обсъждания и срещи на различни места, съобщи Исмаилов. По думите му, за да има по-голяма представителност на хората в регионите, се увеличава съставът на ИПС - от 13 на 17 членове, а броят на заместник-председателите - от четири на шест. Всеки от тях ще има ресор, за да се обхване максимално по-широк спектър от политики, обясни Исмаилов. Той съобщи, че като председател на НПСД, всяка седмица ще има приемен ден. НДТ


 


Сходни връзки

БИЛГИН ЯКУБОВ СТАВА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НПСД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди