изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/





ОВЕН - Усеща се вече настъпването на есента най-вече по сериозното ви отношение към нещата. Станали сте по-делови и пренебрегвате призивите на сърцето. Направете нещо по въпроса.

ТЕЛЕЦ - Една доста добра седмица започва, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Като начало може да поразчистите ненужните неща около вас, ще видите колко по-свободни ще се почувствате.

БЛИЗНАЦИ - Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се струва, че целият свят се опитва да ви впрегне в работа и да ви използва. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, но не и груби.

РАК - Започвате седмицата на бързи обороти. Май доста хора не могат да се справят без помощта ви. Направете си стройна организация за действие, за да успеете да “огреете” навсякъде.

ЛЪВ - Започвате седмицата със сериозни амбиции. Нещата ще правите със замах (е, както винаги де). Вдъхновявайте другите с примера си, но не отдавайте толкова голямо внимание на материалните неща.

ДЕВА - Ще се чувствате в доста добра форма, макар че ще ви вълнуват мисли около дома, как да го направите по-хубав, дали пък не е време да го сменяте.

ВЕЗНИ - Имате сериозни ангажименти, които не търпят отлагане, а умът ви ще броди на незнайни места. Доста трудно ще се концентрирате, а и ще ви убягват детайлите.

СКОРПИОН - Започвате седмицата с ясното съзнание какво очакват от вас и вие какво можете да свършите. Нещата ще са под ваш контрол. След обяд ще се замислите главно за материалните неща.

СТРЕЛЕЦ - До обяд ще сте доста разсеяни и трудно ще успеете да влезете в ритъма на ежедневието. Но след едно прилично похапване нещата ще ви изглеждат далеч по-близки и нуждаещи се от контрол, от Вашия контрол.

КОЗИРОГ - Добро начало на седмицата. Вече започвате да правите планове за зимата, а и за следващата година. И като нищо ще се окажат прави, защото вие не разчитате само на интуиция, но и на здрав разум.

ВОДОЛЕЙ - Започвате седмицата с ясната мисъл какви точно отговорности са легнали на плещите ви. До обяд обаче ще успеете да отхвърлите повечето от тях и после можете с чиста съвест да се отдадете на нещата, които обичате.

РИБИ - Трудно ще се задържате на едно място, дано още не са ви застопорили задълженията. Все нещо ще ви мами надалеч, все ще има притегателни места за вас. Опитайте се да заземите мечтите си.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди