изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:00 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ВЕЧЕ ПИШЕ "КАТУНЪТ ОТ КАВАРНА"    
КултураЗапочнах работа по втората част на “Кметълски истории”, озаглавена “Катунът от Каварна”, съобщи в профила си във фейсбук бившият кмет на Каварна Цонко Цонев. Той обещава в новата книга да намерят място легенди като “Дийп Пърпъл”, “Скорпиънс”, “УФО”, "Конкурент" и други.

„Ще научите за новогодишните премеждия на Йорн, за Джулай морнинг в Тутракан и за “Пътеводителя на галактическия катунджия”. Отново ще има снимки и портрети на любими рок музиканти”, обещава Кметълът.
Книгата се очаква да излезе в края на март или април 2017 г. Тя ще разказва и за представянето на първата книга „Кметълски  истории”.

В книгата „Кметълски истории“ авторът повдига завесата над интересни случки извън сцената, с едни от най-великите рок музиканти, идвали в България. Кметълът споделя свои съкровени спомени и разкрива в непозната светлина световни звезди като Рони Джеймс Дио, Глен Хюз, Алис Купър, Николай Расторгуев и много други.
„Кметълски истории“ съдържа 14 глави за най-известните музикални групи и изпълнители сред които Кембълът, „Любе“, Б.Т.Р. и Санеца, Емир Костурица, „Апокалиптика“, „Моторхед“, Алис Купър, „Менауор“, „Аксепт“, Глен Хюз и много други. Книгата започва със спомени за вече покойния Рони Джеймс Дио, който е сред първите световноизвестни рокаджии, гостували в Каварна. Изключително силна и емоционална е главата, посветена на Кембъла, в която авторът споделя невероятните истории от запознанството им до самия трагичен край на неговия живот. НДТ
 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ВЕЧЕ ПИШЕ "КАТУНЪТ ОТ КАВАРНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди