изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:19 EEST
ТАБЛЕТ Е НАГРАДАТА ДА НАЙ-КРАСИВА КОЛЕДНА КАРТИЧКА ОТ ОТПАДЪЦИ    
ЕкологияОбщина Добрич и Екоколект АД организират конкурс за изработване на коледна картичка от екологични и отпадъчни материали, съобщават от общинската администрация. В него могат да участват учениците от I-ви до IV-ти клас на учебните  заведения на територията на град Добрич.

Картичките трябва да бъде изработени от екологични и отпадъчни материали и да са на коледна тематика. На гърба на всяка се изписват имената, възрастта,  класът и училището на участника.
Лице за контакт и приемане на картичките – Марияна Симеонова – Дирекция „Хуманитарни дейности“, функция „Образование“ при  Община Добрич – ет. 8, ул. „Независимост“ № 7.
Представените за конкурса картички ще бъдат оценени от Комисия, съставена от представители на „Екоколект“ АД и Община град Добрич. Крайният срок за предаване е 12 декември 2016 година.
Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 14 декември.  Награждаването ще се състои на 21 декември в Общината. Най-добрите три картички ще бъдат публикувани в сайтовете на Община Добрич и „ЕКОКОЛЕКТ“ АД. За автора на красираната на първо място картичка наградата ще е таблет. За второ място наградата е MP3&MP4 player, а за трето - Стерео слушалки. Наградите са осигурени от „ЕКОКОЛЕКТ“ АД. НДТ


 


Сходни връзки

ТАБЛЕТ Е НАГРАДАТА ДА НАЙ-КРАСИВА КОЛЕДНА КАРТИЧКА ОТ ОТПАДЪЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди