изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:59 EEST
ВЪВ ВАРНА ОРГАНИЗИРАТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА ИНА    
ОбществоБлаготворителен концерт в подкрепа на младата Ина Георгиева от Ген. Тошево ще се проведе на 6 декември 2016 г. от 19:00 ч. в зала АУЛА на Икономически университет-Варна. Целта на концерта е да се наберат средства, за да се подпомогне лечението на Ина, която е с рак на ларинкса, и, за да има бъдеще нея и новороденото й детенце, което има нужда от майка, за да изживее едно щастливо и пълноценно детство. Организатор е Студентският съвет към Икономически университет - Варна

Участници в концерта ще бъдат DIVA Vocal, Deep Zone Project, Lions Crew, Балет Elements, Ritmo Latino, T&D Dance, Фолкорен ансамбъл към ИУ-Варна "Гергана", фолклорен танцов състав от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", Общински детски комплекс, балет "Мелади", балет "Рикардо", куклен театър "Щурче", Киара, Габриела Георгиева, Кристина Христова, София-Рая Узунова.
Ина Георгиева е на 23 години от град Генерал Тошево. Като всяко младо момиче, срещнало любовта, тя и нейният годеник решават да създадат семейство. Но съдбата не е благосклонна към нея. В петия месец на бременността, й откриват рак на ларинкса. Диагнозата е „Сквамозен клетъчен карцином”. Заради хормона на растежа, ракът се е развил много бързо и вече има метастази. На 23 септември е извършена операция за отстраняване на тумора, взета е и биопсия. По-късно са били извършени и други интервенции. Досега обаче не е прилагана химиотерапия заради бременността. Към днешна дата нашата Ина е родила момиченце, което носи името Дара. Детето е родено със секцио в седмия месец, тъй като ракът на майката е твърде агресивен и тя трябва спешно да се лекува. Детето е в кувьоз е, но диша самостоятелно. От тук нататък Ина трябва да се бори за живота си, за да отгледа своята рожба.
Ако имате желание да помогнете, но нямате възможност да посетите концерта, организиран за нея, можете да дарите средства и чрез:

Алианц банк България
BIC BUINBGSF
IBAN: BG45BUIN95611000436747

Paypal : m0p011@mail.bg ( 0 - нула )
https://www.paypal.me/InaGeorgieva
титуляр Ина Георгиева Георгиева
 


Сходни връзки

ВЪВ ВАРНА ОРГАНИЗИРАТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА ИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди