изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:18 EEST
ДОБРИЧ Е БЕЗ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ С ХОЛЕСТЕРОЛА    
ЗдравеОтчита се ръст в нивата на холестерола при хората в различни области на страната, при извършени изследвания в рамките на кампания за борба с диабета. Това каза пред журналисти Даниела Попова, управител на фирмата „Ливеда Мед 2000”ООД.

Обяснява го с начина на хранене и самите храни, които се консумират в определени райони на България. "Висок холестерол срещнахме в Разград, Силистра и Пазарджик. Към момента изготвяме една статистика, но тя не е напълно готова. В Добрич се оказва, че по-големият процент от хората се намират в нормални стойности. ", обясни Даниела Попова.
Тя посочи, че хората се нуждаят от информация и изпитват нужда да зададат въпросите, които ги интересуват и да чуят нещо позитивно или не, в зависимост от състоянието им, но да получат внимание и евентуално решение.
Припомняме, че безплатно изследване на кръвна захар  се извърши в Добрич по инициатива на Ротари клуб в партньорство с „Ливеда Мед 2000”ООД. Мобилната лаборатория на дружеството, която е оборудвана да изследва освен кръвна захар и холестерол в кръвта, бе в Добрич във вторник. НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ Е БЕЗ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ С ХОЛЕСТЕРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди