изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:50 EEST
СЛУЖИТЕЛИ ОТ ДКИ „КЦ „ДВОРЕЦА” ПОКАЗВАТ УСВОЯВАНЕ НА ЧЕШКИ ЕЗИК    
КултураЕкип от държавния културен институт „Културен център „Двореца” е в Чехия. Там той ще държи държавен изпит след проведения двугодишен чуждоезиков обучителен курс по чешки език. Курсистите, които издържат изпита, ще получат сертификат за ниво А2 Евростандарт. Те ще представят нивото на усвояване на езика пред държавна комисия.


Курсът е уникален по рода си за страната и дейността на ДКИ „КЦ "Двореца",  тъй като поставя основите за множество реализирани до момента, както и предстоящи  в бъдеще, проекти и градивни международни и регионални, културно-творчески контакти.
Успеваемостта на чуждоезиковия обучителен курс по чешки език, с ръководител Магистър Дана Будайова - директор на училището по стъкларство и дизайн от моравския град Валашске Мезиржичи,   ще бъде изразена резултатно с резултатите на българските курсисти, които трябва да покрият тестово и разговорно, изискванията за ниво А2 сертификат.
В обучението участват служителите на ДКИ КЦ "Двореца" – администратори, уредници  и всички, обслужващи гостите в културния център.
Между „Двореца” и Средното стъкларско училище по приложни изкуства от гр. Валашке Мезиричи е подписано петгодишно Споразумение за сътрудничество. НДТ
 


Сходни връзки

СЛУЖИТЕЛИ ОТ ДКИ „КЦ „ДВОРЕЦА” ПОКАЗВАТ УСВОЯВАНЕ НА ЧЕШКИ ЕЗИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди