изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:53 EEST
ВРЪЧИХА ДИПЛОМИТЕ НА 130 АБСОЛВЕНТИ НА КОЛЕЖ ДОБРИЧ    
Образование На тържествена церемония в събота бяха връчени дипломите на 130 абсолвенти на Колеж Добрич. Залата в учебното заведение се оказа тясна, за да побере всички  роднини и приятели, дошли да споделят радостта от дипломирането на младите хора. Сред тях бе и ректорът на шуменския университет "Еп. Константин Преславски" проф. Георги Колев. Празникът започна със Студентския химн. Церемонията за промоция на студентите от випуск 2016 бе открита от директора на колежа доц. д-р Божана Байчева.

Да носят с чест званието възпитаник на Шуменския университет, Колеж Добрич, пожела проф. Георги Колев. „Днес е ден, в който всеки от вас в знак на признателност благодари на онези преподаватели, доценти, професори, административни служители, на всички онези, които бяха съпричастни към вашия успех. На онези преподаватели, които не пожалиха празници, делници, за да могат да отдадат част от себе си, за да постигнете всичко това, с което днес ще излезете от нашата Алма Матер”, каза още той.

От името на директорското ръководство доц. д-р Божана Байчева пожела на абсолвентите да имат професионална реализация, да превърнат работата си в хоби, в удоволствие. „Вярвайте в собствените си сили”, пожела им тя. „Сигурна съм, че ви чакат много хубави моменти, защото бъдещето ви принадлежи”, каза още директорът на колежа.
„Днес сме изпълнени с надежда, трепет и упование за бъдещето”, каза от името на абсолвентите Йоана Костадинова. Тя благодари на ръководството и преподавателите, които винаги са ги напътствали и отстоявали интересите им. „Сега, като техни колеги и вече осъзнали тежестта на думата учител, да се стремим и ние да даваме добър пример на нашите бъдещи ученици. Ние, новото поколение, трябва да отстояваме авторитета на така хуманната ни професия. Вярвам, че всички ние сме се насочили към нея, водени от любовта към децата”, каза още Йоана. Тя се обърна към колегите си с молба -  да бъдат всичко онова, което трябва да бъде всеки един учител - иновативни, да следват новото време и новите бързи темпове, да не забравят и позабравеното старо, спомените за любимата учителка от детството. НДТ


 


Сходни връзки

ВРЪЧИХА ДИПЛОМИТЕ НА 130 АБСОЛВЕНТИ НА КОЛЕЖ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди