изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:26 EEST
ХЕПЪНИНГ "БЪДИ В ЧАС" СЕ ПРОВЕДЕ В ГЕН. ТОШЕВО    
Здраве Най-шумният хепънинг „Бъди в час”, посветен на Международния ден за борба със СПИН, се проведе в Ген. Тошево. Той бе организиран от Общинския младежки съвет. Гостите на събитието бяха посрещани от младежи, които им закичваха червена панделка – символ на съпричастността към засегнатите от заболяването и болката, причинена от загубата на близките, починали от СПИН.

Активните млади граждани разясняваха на хората колко е важно да са запознати с начините на заразяване с вируса на СПИН, къде могат да се тестват за HIV и последиците от сексуално-рисково поведение. Те отправиха послание към всички присъстващи да пазят себе си и хората, които обичат.
Музикалната част от хепънинга остави траен отпечатък, който тийнейджърите ще помнят дълго. След като откриха събитието, на сцената последователно се качиха талантливите деца от Център за подкрепа за личностно развитие Вера Пайк, Станислава Михайлова, Кристияна Стоянова, Доротея Петкова и хип-хоп терминаторите от NNS crew. Те покачиха високо градусите в препълнената зала и създадоха настроение, подобаващо на истински хепънинг. Кулминацията на вечерта беше участието на едни от най-актуалните съвременни изпълнители в страната – Павел и Венци Венц. Ексцентричното дуо буквално взриви залата със своите песни. Обичаните артисти представиха своята философия за живота, облечена в татуси и музика. Най-добрите им парчета, сред които „Момичето от квартала“, „Изгрева и залеза“, „Единствената“, “SeTaaBrat” вдигнаха на крак всички, а сценичната им хореография зашемети заклетите денсъри.
Сред гостите на събитието бяха кметът на Oбщината Валентин Димитров и зам.-кметът Деян Димитров. НДТ
 


Сходни връзки

ХЕПЪНИНГ "БЪДИ В ЧАС" СЕ ПРОВЕДЕ В ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди