изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:53 EEST
Ученик размаха нож в училище, гръмнаха го пред очите на връстниците му (ВИДЕО 18+)    
По света Инфарктна случка в училище в американския щат Невада завърши със стрелба по 14-годишен ученик. Младежът размахал нож в двора на училището си пред своите съученици, което довело до намесата на полицията, съобщава „Дейли Мейл”. Инцидентът е заснет на видеоклип.

Драмата се разиграла в гимназия в град Рино. 14-годишният ученик, чието име не се съобщава, размахал голям нож в двора пред връстниците си и заплашвал да наръга някои от тях. Полицията обявила код „червено” и поставила под блокада учебното заведение.
По лицето на момчето имало кръв. Предполага се, че той се сбил с други младежи преди да извади хладното оръжие. Пристигнали полицаи му наредили да го хвърли на земята, но той не се подчинил. Един от униформените стрелял по него и той се строполил на земята.
По-късно на пресконференция от местната полиция обявиха, че така агресорът е бил обезвреден. Той е прострелян в рамото и откаран в болница.

Появи се информация, че преди пристигането на униформените момчето е наръгало с ножа свой „съперник”, но тя не беше потвърдена. Над 40 ученици са станали свидетели на стрелбата. Много от тях заснели сцената с мобилните си телефони. От полицията поискаха да ги прегледат преди да бъдат публикувани, за да може да бъде установено точно какво се е случило.   http://www.blitz.bg

Вижте видеото ТУК
 


Сходни връзки

Ученик размаха нож в училище, гръмнаха го пред очите на връстниците му (ВИДЕО 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди