изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 17:38 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/












ОВЕН - Душевното ви равновесие ще се възстанови и ще успеете да балансирате емоциите си днес. Това ще ви се отрази обновяващо и ще имате желание ще се захванете със задачите си.

ТЕЛЕЦ - Ще бъдете възнаградени за положените усилия и ще имате своите приятни изненади в днешния ден. Вечерта с приятели ще си припомните отминали хубави дни и изживени емоции.

РАК - Вложените усилия днес ще бъдат абсолютна гаранция за сполука. За други ще има издигане в службата и добри финансови придобивки. Изненадайте приятно партньора си в любовта.

ЛЪВ - Деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас днес, но те ще ви носят много добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.

ДЕВА - Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора и ще позволи плодотворни делови контакти. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството. 

 ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ - STARS OF THE INSTAGRAM - ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ВЕЗНИ - С инициативни действия ще придвижите напред проектите си. По административни въпроси са възможни разногласия с представителите на властта, които не винаги са ви в помощ.

 СКОРПИОН - Съветът днес е да избягвате спорове и да бъдете въздържани при контакти с непознати хора. Доверете се на собствената си преценка за нещата, имате добри основания да й вярвате.

СТРЕЛЕЦ - Във всичко, което се налага да правите днес бъдете повече от предпазливи. Около вас има хора, чиито интереси се разминават с вашите и от тях са възможни големи провокации.

КОЗИРОГ - Добри новини ще ви мотивират да вземете решение и да спазите нужните срокове за изпълнение на делови проект. Приятно изненадани ще бъдете от бързото развитие на събитията.

БЛИЗНАЦИ - Професионалната ви работа ще запълва основната част от времето ви днес. Без изненади ще протича деня и на творците, отдадени на творчеството си ще се посветят на идеите си.

ВОДОЛЕЙ - Благодарни ще бъдете на съдбата, че сте срещнали подходящите хора за партньори и делата ви се движат с нужното темпо. Разбирателството помежду ви дава импулс и добри резултати.

РИБИ - Днес с помощта на партньори ще разработите нов бизнес – план, който предстои да реализирате много скоро. В открит разговор изслушайте и претенциите на най-близките си.

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?




 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди