изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:59 EET
ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/













ОВЕН - Този ден се характеризира с подвижност и бързина на реакциите. Наистина едва ли ще успеете да се справите с работата си в против случай.

ТЕЛЕЦ - Напрежението от последните дни ще ви се отрази, внасяйки обърканост и колебания в действията ви.

БЛИЗНАЦИ - Високите ви изисквания ще отсеят онези, които напразно се опитват да се домогнат до вас. В същото време ще пристъпите към изпълнение на делата си професионално, като фокусирате вниманието си върху наболелите въпроси.

РАК - Поставяте високи изисквания, които не са по силите на онези, към които са адресирани, а на вас ви е трудно да го проумеете.
 
ЛЪВ - С вяра в силите си ще работите въпреки трудностите и ще успявате. Стъпили сте здраво на земята и последователно следвате целите си.

ДЕВА - Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите.



ВЕЗНИ - Ще полагате усилия, но не винаги ще успявате да постигнете целите си. Потърсете съдействието на хора, които уважавате като професионалисти и можете да им се доверите.

СКОРПИОН - За други денят е важен с посланията, които носи, за това бъдете добри, и ако е във възможностите ви - помагайте с каквото можете. Времето ще провокира хроничните ви страдания.

СТРЕЛЕЦ - Няма да са напразни усилията ви днес, ще се радвате на заслужено внимание и повишаващи се финанси. Ще влияете на околните с добронамереното си излъчване и желание за подкрепа.

КОЗИРОГ - Нуждаещите се от подкрепа и търсещите работа ще срещнат подходящия човек и предложение с приемливи условия и заплащане.

ВОДОЛЕЙ - Предстоят ви доста ангажименти днес, с които ще трябва да се справяте самостоятелно. Разумното ви мислене благоприятства ползотворното разрешение на сложни ситуации.

РИБИ - Имате силно развито усещане за свобода и няма да позволите на никой да ви ограничава в каквото и да било. Дайте воля на доброто си отношение към света наоколо и работете по собствените си задачи.




Gotthard - Someday (Превод)


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди