изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:03 EET
СЛУЖИТЕЛИ НА ГОРСКО СТОПАНСТВО - ДОБРИЧ НЕ СА УЧАСТВАЛИ НА СЕМИНАРА В НЕСЕБЪР    
НовиниВ семинара в Несебър, заради който премиерът в оставка Бойко Борисов, разпореди да бъдат уволнени организаторите, не е имало служители от Държавно горско стопанство Добрич. Това съобщиха за НДТ от  Североизточно държавно предприятие , което включва, освен ДГС Добрич, още 17 други ловни и горски стопанства. СИДП извършва своята дейност на територията на областите Варна, Добрич, Търговще и Шумен. На семинара в Несебър, не е имало служители не само на ДГС Добрич, но и на цялото предприятие, посочиха от СИДП.


Репортаж на bTV показа служители на горските дирекции на семинар в Несебър във вчерашния ден на траур за жертвите на трагедията в Хитрино. В коментар директорът на дирекцията по горите в Шумен инж. Емил Гелов обясни, че става въпрос за семинар, планиран още на 6 декември. По думите му официалната вечеря е започнала с минута мълчание в памет на жертвите в Хитрино и всички присъстващи са изпратили есемеси на номер 1466 в подкрепа на кампанията на БЧК.
Премиерът в оставка Бойко Борисов разпореди да бъдат освободени от длъжност всички служебни лица, участвали във вземането на решение за провеждането на семинар в Несебър, протекъл по начин, който не е съобразен с обявения ден на национален траур за жертвите от село Хитрино.
Министърът на земеделието и храните в оставка Десислава Танева освободи от длъжност всички служебни лица, участвали в организацията по семинара в Несебър, провел се вчера - в деня на траур. Освободените са зам.- директорът на Регионална дирекция по горите - Варна инж. Иван Стоянов; директорът на Лесозащитна станция - Варна инж. Мария Кирилова; директорът на Регионална дирекция по горите - Шумен инж. Емил Гелов; директорите на природните паркове: „Шуменско плато", „Златни пясъци", „Странджа" - инж. Сашо Кунев, инж. Юлия Тумбаркова и инж. Димо Димов. НДТ


 


Сходни връзки

СЛУЖИТЕЛИ НА ГОРСКО СТОПАНСТВО - ДОБРИЧ НЕ СА УЧАСТВАЛИ НА СЕМИНАРА В НЕСЕБЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди