изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 15 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/












ОВЕН - Предстои ви напрегнат, но ползотворен ден. Имате шанса да попаднете на човек, с когото работата ще бъде истинско удоволствие.

ТЕЛЕЦ - Не отбягвайте съветите на вашите близки. Помислете за разширяване на контактите си, срещите с нови хора ще се окажат благотворни и може би ще улеснят осъществяването на идеите ви.

БЛИЗНАЦИ - Стремите се към стриктно изпълнение на плановете си, но не бива да се учудвате, ако днес ви се наложи да промените ангажиментите си по независещи от вас причини.

РАК - Този ден е подходящ за започване на нещо ново, неопитвано досега. Ще бъдат подкрепени всичките ви усилия в нещо градивно и полезно за самите вас.

ЛЪВ - Не стигайте до крайности в желанието си да спасите някого и нещо. Можете да помагате там където ви търсят за помощ. Всяка инициатива в тази насока носи по-следващи разочарования.

ДЕВА - Денят ви ще бъде интересен и добър. Дава ви се възможност да реализирате отдавнашен ваш проект, по който работите с хъс. Амбицирани сте да успеете на всяка цена.



ВЕЗНИ - Бъдете реалисти и не хранете очаквания, които няма да се случат днес. По-важно е да покажете стабилното си присъствие там, където сте, като заложите на опита, знанията и авторитета си.

СКОРПИОН - Пригответе се за приятни изненади днес. Неочакван развой на събитията, ако попаднете в подходящия момент на подходящия човек.

СТРЕЛЕЦ - С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена.

КОЗИРОГ - Подхождате със смесени чувства към личност от противоположния пол. Запазете съществуващото положение, за да не го изгубите и него.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете готови днес да действате бързо, тъй като ще станете свидетели на постоянно променящата се ситуация около себе си.

РИБИ - Избягвайте да говорите за проблемите си и мислете положително за развитието им, това ще помогне да се справите по-скоро с тях.



You are my hiding place - Selah


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди