изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:50 EEST
11 неща, които той иска да знаеш за оралния секс    
Любопитно Истината е, че мъжете (добре де, повечето мъже) разбират, че за теб оралната любов е притеснително занимание. За да те успокоим, показваме мъжката гледна точка по въпроса.








1. Той просто иска да се отпуснеш.

Сериозно. Това е само една свирка. Той просто се радва, че си там долу и си се заела със задачата. Не се стресирай. Това е лекция, която би ти изнесъл и някой треньор по футбол и нищо чудно – ритането на топка и правенето на свирка са еднакво изтощителни занимания. Или поне така казват.

2. Това, че затваря очите си не значи, че заспива.

Той се наслаждава. Най-вероятно ще отваря очи от време на време, за да се порадва на гледката, с огромна усмивка на лицето си. Свирките го поставят в пасивна позиция, което не се случва често, когато правите нормален секс. Ето че сега, той не трябва да прави нищо. Дори не трябва да си държи очите отворени, ако не иска.

3. Ще се опита да те предупреди, доколкото може, преди да свърши.

Но времето може и да не му стигне да го направи. Моля те, не му се сърди. Понякога върховният момент на щастие буквално „експлодира“ върху лицето ти и той е толкова изненадан от случилото, колкото си и ти. Не се опитва да ти направи уловка или да ти се подиграва. Просто му е толкова хубаво, че не успява да изкрещи или предупреди какво те очаква след по-малко от секунда.

4. Той вярва в теб, затова внимавай със зъбите.

За него, свирката е урок по доверие. Той поставя в устата ти най-ценното си притежание.

5. Когато е време да свърши, недей да насочваш пениса му към най-тъмния ъгъл от стаята или тялото му.

Никой не иска да бъде полят със семенна течност по корема или пък да трябва да я обира от стената месец по-късно. Или ден по-късно. Така де, всички мъже си чистят жилищата повече от редовно.

6. Ако кажеш, че спермата му има лош вкус, това ще го обиди.

Тя е подготвена с любов, само заради теб. Няма нужда да отпиваш всяка глътка, все едно е отлежало вино, но ако толкова не ти харесва, изрази възмущението си любезно.

7. Ако не искаш да го правиш, той не иска да те кара.

Ако не обичаш да правиш орална любов, по-добре не предлагай. Толкова е лесно. Ако смяташ, че му отнема твърде дълго време да свърши, ако в повечето случаи ти се повдига, схваща ти се вратът или просто не ти харесва да го правиш – изрази чувствата си точно и ясно. Никой не се забавлява, когато на другия партньор нещо не му е по вкуса. Винаги може да правите други сексуални неща, вместо това.

8. Не се обиждай, ако той не иска да те целува веднага след това.

Някои (да се чете: много) мъже не обичат да целуват с жените веднага след като са им правили свирка. Нищо лично, той все още ти е безкрайно благодарен за отлично свършената работа. Хей, на теб също може да не ти харесва той да те целува, след като ти е правил орална любов. Няма нужда от двойни стандарти.

9. Не се притеснявай от това дали плюеш или гълташ.

Честна дума – нито една връзка не се е разпаднала, защото момичето е отказвало да възприема семенната течност като четиристепенно меню в гурме ресторант. Въобще не го мисли.

10. Той знае, че трябва да ти върне услугата.

Ако не го направи, то имаш пълното право да му се оплачеш. Той може да е предизвикана от оргазъма кома, но ако ти откаже орален секс, това не е окей. Изрази мнението си гласно, той трябва да знае, че греши.

11. Имай предвид, че ако свърши от орални ласки, трябва да мине време, преди да правите секс.

Няма как веднага да продължите забавленията. Не се отчайвай, той просто трябва да събере малко сили представлението, което си му спретнала.

Източник: cosmopolitan.bg

https://dcnews.bg

Всичко на тема ОРАЛЕН СЕКС

 


Сходни връзки

11 неща, които той иска да знаеш за оралния секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди