изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:51 EEST
ЕЛЕКТРОНЕН ВЕСТНИК ИЗДАВА ЕГ „ГЕО МИЛЕВ”    
ОбразованиеЕлектронен вестник за култура и нещотърсачество издават в езикова гимназия „Гео Милев” в Добрич.

В първия брой на „СЛЕД-И” можете да откриете любопитна информация за училищния живот, градски, регионални и национални новини, както и интервюта. Журналистът Петър Петров споделя спомените си от гимназията. Аника Колева (12 „в”) разказва за своето пътешествие до Текето и крепостта „Овеч”. „СЛЕД-И” пита ученици от Езиковата как виждат училището на бъдещето. Аксения Аврамова (10 „а”) пише за инициативите на Училищния съвет не само по Коледа. Емма Маркова (10 „а”) се обръща с призив към гражданите на Добрич: „Включи се! Победи диабета!“. И още: представяне на романа „Писма за оригами” от Дияна Боева – учител по български език и литература, в книжарница „Сиeла Ректората” в София. Кристина Христова (11 „г”) разказва за любовните пиксели на телефоните. 12 „а” на среща с немски магистрати. Човек на „СЛЕД-И” споделя летни впечатления от фестивала „Класиката в Балчик”. С покана за театър пристига репортерът Наталия Брайкова (10 „е”). Таня Рогова (12 „е”) разказва за благотворителната акция в Езиковата. Социален експеримент в час по Свят и личност – Васил Коцев (12 „в”), споделя как съучениците му избраха президента на гимназията. Вестникът представя поезия от Вяра Пасева – учител по немски. За финал: интервю с барабаниста на група Rockabillity, една от трите рок банди в Езиковата. Teмата на броя е: Светлина и Сенки.
„СЛЕД-И” се издава с логото на проект „Твоят час” на МОН, под общата редакция на Дияна Боева и с подкрепата на 12 а, б, в, г, д, е. 
Екипът на вестника, заедно с учениците от випуск 2012-2017, пожелават Весели празници на приятелите на „СЛЕД-И”. НДТ


 


Сходни връзки

ЕЛЕКТРОНЕН ВЕСТНИК ИЗДАВА ЕГ „ГЕО МИЛЕВ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди