изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:22 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 20 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/












ОВЕН - Бъдете щедри, дайте израз на уважението си и се вслушвайте в мнението на другите, за да преминете през деня със задоволство от себе си и постигнатото.

ТЕЛЕЦ - С изненада и задоволство ще установите, че много хора са заинтересовани да сте добре и да вървите безпрепятствено напред. Може и да ги заподозрете в користни намерения, но не омаловажавайте подкрепата им.

БЛИЗНАЦИ - Ще преминете през днешния ден с ускорено темпо и вълнуващи преживявания. Надеждите на много хора са свързани с вас, за това не се губете в догадки, а действайте.

РАК - Бъдете активни и насочете енергията си към въпросите, които определяте за важни и неотложни. Приемете предизвикателствата, като покажете положителното си отношение към новостите в живота.

ЛЪВ - Голяма част от вас ще посветят от времето си днес на въпроси, за решаването на които се изисква да синхронизирате действията си с партньорите и колегите, така че, бъдете сговорчиви и добронамерени.

ДЕВА - Денят е подходящ за самоусъвършенстване и самопознание, а вникнете ли в недостатъците си, то считайте, че сте постигнали напредък в духовното си развитие. Няма да ви липсват възможности и в други посоки.



ВЕЗНИ - Бъдете по-смели и разкрийте любовта си, в случай, че до сега сте имали вътрешни задръжки. Енергиите на деня ще ви дадат импулс и ще подсилят желанието ви да споделите чувствата и вълненията си с човека, когото обичате.

СКОРПИОН - Ново работно място ще подсилва упорството ви да работите всеотдайно, с ясното съзнание, че много хора разчитат на вас, а и на този етап алтернативите не са кой знае колко. Бъдете внимателни, възможно е влошаване на взаимоотношенията ви с хора, с които имате еднакви интереси.

СТРЕЛЕЦ Ще печелите дивиденти от лоялността си към партньори и хора от обкръжението ви. Най-общо казано ще се изрази чрез съдействие и добри препоръки за вас, което ще подобри възможностите ви за професионално развитие и бизнес.

КОЗИРОГ - С конкретни намерения, прояви и действия ще се преборите със застоя, макар и с цената на повече работа и лишения, но няма да му позволите да определя живота ви.

ВОДОЛЕЙ - Развитията, на които сте свидетели през последните дни не само ще ви навеждат на размисъл, но и ще ви насърчат да конкретизирате действията си за справяне с трудностите. Дори и да не успеете с всичко, което предвиждате, не се отказвайте.

РИБИ - Общуването с повече хора ще повиши възможностите ви в една или друга посока, за това не ограничавайте контактите си. Пътуванията ще са интересни и развлекателни за някои от вас.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди