изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:44 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 21 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/




ОВЕН - Възможна е промяна в плановете ви, по причини независещи от вас. Това налага да бъдете с повишено внимание. Проучете възможностите си и се запознайте с детайлите, особено, ако замисляте нововъведения.

ТЕЛЕЦ - Избягвайте шумните места и се погрижете за безопасността си. Възможно е прикрити недоброжелатели да ви навредят, без да подозирате за намеренията им.

БЛИЗНАЦИ - С повече находчивост и практично мислене ще се справите с възникващите затруднения. Ще решите проблем в полза на интересите си, но и без да ощетявате никого.

РАК - Подобряване на уменията ви в конкретна сфера са сред приоритетите ви за днес. Предстояща изява налага да се подготвите по-скоро за нея.

ЛЪВ - Привличате градивни енергии около себе си, което означава, че се намирате в духовен подем. Моментът е подходящ да помислите за професионалната си квалификация, да се заемете с изучаването на чужд език или друго обучение.

ДЕВА - Нагърбили сте се с доста неща, но не оставяте нито едно от тях, докато не го свършите. Този ценен подход ще ви бъде от голяма полза, тъй като сте на път да доведете част от тях до успешен край.



ВЕЗНИ - Ползотворен ден за делови срещи и увеличаване на благосъстоянието. Поводите за радост ще се увеличат, а заедно с тях и вашата жизненост.

СКОРПИОН - Денят ще ви донесе възможности да осъществите част от желанията си. Ако настроението ви не се подобри се сърдете на себе си.

СТРЕЛЕЦ - Днес денят ви ще е доста напрегнат, чувствате се физически и психически преуморени. Обмислете добре намеренията си и оставете за днес само най-неотложните си ангажименти.

КОЗИРОГ - Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще.
 
ВОДОЛЕЙ - Добрите шансове, които съдбата ви дава трябва да подплатите с действия. Не се плашете от неудачи, работете усърдно и ще бъдете наградени с резултатите.

РИБИ - Имате достатъчно търпение днес, за да постигнете онова, към което се стремите. Обмисляте бавно и постепенно всяка своя следваща стъпка и предпочитате да действате едва когато имате сигурност и яснота.




НОВА ГОДИНА И КАЛЕНДАРИТЕ

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди