изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:12 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 22.12.2016    
НовиниДобрич. „Обявиха двамата рибари от Дуранкулак за изчезнали“, съобщава на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна“. Специалната операция е прекратена снощи. Издирване ще бъде предприето, ако има сигнали, че рибарите са оцелели. Три дни спасителната операция е продължила, но следа от рибарите няма. Двамата изчезнали мъже са на 29 и 49 години.

„Фондация „Искам бебе“ ще получи чек за 20 000 лв. по проекта „Зрънце за живот“, съобщава изданието. Днес ще бъдат определени двойките чрез жребий, които ще получат финансиране на ин витро процедури по проекта. Жребият ще бъде теглен в присъствието на нотариус, кмета на Добрич Йордан Йорданов и представител на фирма спонсор. Община град Добрич е купила специализиран автомобил за центровете за настаняване от семеен тип, съобщава всекидневникът. Жестът е направен в навечерието на Коледа. Новият автомобил ще обслужва четирите къщички, където са настанени и деца и младежи.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" - 22.12.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди