изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:22 EEST
Пътят Карнобат – Айтос и АМ „Тракия“ в участъка „Зимница“ – Бургас остават затворени    
Новини

Пътят Карнобат – Айтос и АМ „Тракия“ в участъка „Зимница“ – Бургас остават затворени за снегопочистване. Препоръчва се на пътуващите да използват обходни маршрути за Бургас през Средец и Елхово



Пътят Карнобат – Айтос е пробит и бедстващите автомобили са изведени от участъка, но остава затворен за движение. В момента се извършва снегопочистване и уширяване на отсечката. Целта е при подобряване на метеорологичната обстановка движението да бъде възстановено до 14 ч.
Остават затворени за движение първокласният път I-6 „Петолъчката” - Бургас и АМ „Тракия“ в отсечката п.в. „Зимница“ – Бургас. Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да не тръгват по тези направления докато не се подобрят атмосферните условия и не се разчистят пътните отсечки от снегонавяванията. Автомагистралата остава затворена докато не бъде напълно почистена и подготвена да поеме целия трафик.

Два са алтернативните маршрути за Бургас – път II-53 Ямбол – Средец – II-79 - Бургас или път II-79 Елхово – Средец – Бургас.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Отпадат ограниченията за товарни МПС над 12 тона по първокласните пътища и АМ "Хемус", в област Шумен

Отпадат ограниченията за товарни МПС над 12 тона по първокласните пътища и АМ "Хемус", в област Шумен. Остават ограниченията за тежкотоварните автомобили по второкласната и третокласна пътна мрежа в областта.

Ограничено движени за МПС над 12 т по път I-2 посока Варна, и област Силистра

Ограничено движени за МПС над 12 т по път I-2 посока Варна, и област Силистра, поради снегопочистване и снегонавявания в област Шумен. В цялата област Разград всички МПС над 12 т да се движат задължително с вериги.

Ограничено е движението за МПС над 12 т по път I-4, в посока Варна, в област Ловеч

Ограничено е движението за МПС над 12 т по път I-4, в посока Варна, в област Ловеч, поради снегопочистване и снегонавявания в област Шумен.

Възстановено е движението по път I-9 Дуранкулак - Златни пясъци

Възстановено е движението по път I-9 Дуранкулак - Златни пясъци.

Възстановено е движението по път II-29 Варна-Добрич

Възстановено е движението по път II-29 Варна-Добрич.




http://www.api.bg
 


Сходни връзки

Пътят Карнобат – Айтос и АМ „Тракия“ в участъка „Зимница“ – Бургас остават затворени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди