изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:33 EEST
Обстановката в област Добрич към 7,30 часа на 10 януари    
НовиниПризори отвориха пътя до Методиево, пропускат се контролирано ТИР-ове през КПП Йовково




Рано призори днес снегопочистващата техника успя да отвори пътя Добрич-Победа-Методиево, съобщи Областният управител Детелина Николова, член на Кризисния щаб. „Късно снощи БАТ машината на ВМС успя да достигне до Балик по трасето Добрич-Козлодуйци-Житница-Пчелник-Балик. Днес ще се работи за отваряне на пътя Орлова могила-Владимирово“ – каза Николова.
На територията на община Крушари е отворен пътя от Крушари по посока Северняк-Капитан Димитрово, както и Оногур-Ефрейтор Бакалово-Телериг-Крушари-Александрия-Коритен-Северняк-Капитан Димитрово и до Габер.
Отворен за автомобили до 3.5 т е пътят Силистра-Добрич – от Средище  през Коларци.
Отворен за движение е и пътят Добрич-Генерал Тошево-Кардам в двете посоки Извършва се разширяване  към митницата на КПП Йовково. „Благодарение на свършената дотук работа вече се пропускат контролирано в двете посоки ТИР-ове към и от Румъния в посоката Варна-Добрич-Кардам и обратно“ – съобщи Областният управител.
Снегопочистващата техника извършва уширяване на пътя Добрич-Албена. През нощта е отворен пътят Бежаново-Спасово-Рогозина.
И днес роторни снегорини от двете военни формирования в Шабла и Балчик ще работят на територията на област Добрич. Машината на шабленското формирование ще работи по направление Спасово-Сърнино-Сираково по посока Преселенци, а роторният снегорин от Балчик по напревление Дропла-Змеево-Малина-Преселенци, където двете машини да се срещнат и реално да бъде отворено за движение цялото направление. „Работи се усилено и в участъка Крупен-Конаре-Василево. Навсякъде се извършват доставки на хляб, хранителни продукти и други стоки от първа необходимост по общинска пътна мрежа“, добавя Областният управител.
По данни на дежурният в Областния съвет за сигурност към 7.30 часа днес няма населени места в областта без електрозахранване. Без вода са общо 10 села в областта – четири на територията на община Крушари, едно в община Каварна и 5 в общгина Добричка, където се работи по отстраняване на авария на помпена станция във Ведрина.

 
 


Сходни връзки

Обстановката в област Добрич към 7,30 часа на 10 януари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди