изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:28 EET
ЗАПОЧНА РАЗБИВАНЕТО НА ЛЕДЕНАТА РЕКА ПО УЛ. "КИРИЛ И МЕТОДИЙ" В ДОБРИЧ /ОБНОВЕНА/    
Новини Започна разбиването на ледената река по улица "Кирил и Методий" в Добрич, която затрудни изключително транспорта по улицата, по който се движат с предимство линейките. Затруднен бе и преходът на таксиметровите автомобили, както и на колите на гражданите и фирмите. Затруднено бе и извозването на сметта. Някои автомобили вчера бяха извадени, разбира се с повреди, от ледения капан, други са все още в него.


Заледяването бе предизвикано от традиционната авария на водопреносната мрежа, която стана преди 6 дни. Вчера по настояване на шофьори на таксиметрови автомобили и на линейки, както и на живеещи в района, ndtnews.hopto.org алармира за проблеми и се обърна за помощ към кмета на града Йордан Йорданов и Областния оперативен щаб за борба с авариите и ледената стихия, ръководен от областния управител Детелина Николова.
В момента аварийна група, въпреки продължаващия кучи студ, прави възможното за нормализиране на движението по кръстовището "Кирил и Методий" - "Сан Стефано".

Към обяд започна и отстраняването на голямата водна авария, предизвикала ледената река.  Движението е затруднено по ул. "Кирил и Методий" между ул. "Сан Стефано" и ул. "Панайот Хитов". Поради отстраняването на аварията в района е спряна водата.
 НДТ

ВАШИТЕ СИГНАЛИ И СНИМКИ ЗА ПРОБЛЕМИ ИЛИ ДОБРИ ДЕЛА, ПЕЙЗАЖИ ИЛИ ОТ СЕМЕЙНИЯ И ПРИЯТЕЛСКИЯ ВИ АЛБУМ ИЗПРАЩАЙТЕ НА АДРЕС [email protected], както и във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/ndtdobrich


 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА РАЗБИВАНЕТО НА ЛЕДЕНАТА РЕКА ПО УЛ. "КИРИЛ И МЕТОДИЙ" В ДОБРИЧ /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди